Taal wijzigen
Sidebar content Main content

Startpagina

Introductie
Welkom bij de bibliotheekcatalogus van Eye Filmmuseum. Hier vind je bibliotheekmaterialen die je kan opvragen tijdens een bezoek aan de Eye Study. Dit zijn onder andere:
  • Meer dan 30.000 boeken, jaarverslagen en festivalcatalogi in verschillende talen (vooral Nederlands, Engels, Duits en Frans);
  • Meer dan 2450 dvd's, waaronder uitgaven van Eye Filmmuseum en andere filmarchieven;
  • 1900 tijdschrifttitels (vanaf 1850), waaronder 48 lopende abonnementen.
  • Ruim 250.000 artikelen, krantenknipsels, nieuwsbrieven en weekladders. Een groot deel hiervan is digitaal beschikbaar in de Eye Study.
Materialen raadplegen
Alle items uit de catalogus zijn in de Eye Study te raadplegen. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur, behalve op feestdagen. Wij lenen geen materialen uit. Digitale artikelen zijn indien auteursrechtvrij ook thuis te bekijken.
Onze films, foto’s, affiches en archiefinventarissen vind je in onze andere catalogus Collection Eye. Gedigitaliseerde materialen uit deze catalogus zijn in de Eye Study te bekijken.
Materialen reserveren
Materialen uit de bibliotheekcatalogus en uit de catalogus Collection Eye kunnen ter plekke worden aangevraagd in de Eye Study. Ook kan je voorafgaand aan je bezoek alvast bibliotheekmaterialen reserveren. Maak hiervoor een selectie in deze catalogus en vraag de selectie aan via de knop Reserveren, dan zorgen we ervoor dat het materiaal voor je klaarligt. Er kunnen maximaal 5 items aangevraagd worden. Je kunt via dit formulier ook meteen een werkplek reserveren.
Let op: Tijdschriften en artikelen kunnen alleen ter plekke in de Eye Study worden aangevraagd door middel van een handgeschreven formulier.
Werkplek reserveren
Wil je alleen een werkplek reserveren? Klik dan hier.
Zoekhulp
Klik hier om de online zoekhulp te raadplegen. Voor vragen kun je terecht bij onze informatiespecialisten in de Eye Study of een mail sturen naar eyestudy@eyefilm.nl.
AIS gebruikt functionele cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Deze AIS maakt ook gebruik van analytische cookies.